Burton Mountain Festival er en kombinasjon av selskapets demoturer rundt  omi verden og en episk fest med brett, musikk og moro. Festivalen, som går over tre dager til ende, byr på en rekke aktiviteter for besøkende i alle aldre. Alle aktivitetene er gratis og alle kan sikre seg rikelig med gratis demoprodukter. Her blir det konserter, show jumping, gaver, Burton Girls Halfpipedag og en egen skatepark for de yngste rytterne.

 

Burton Mountain på Tryvann

I Oslo stopper Burton Mountain på Tryvann Vinterpark for et tredagers show. Alle deltakerne får mulighet til å se og teste Burtons nyeste snowboard, støvler og bindinger, samt Anon hjelm og beskyttelsesbriller. Det er ingen bedre måte å finne det perfekte utstyret på enn å prøve det ut selv på snø. Burton damene er også med og de inviterer alle til å stoppe forbi teltet deres, som er fylt til randen med kult utstyr og klær. Burton Girls teltene er også et samlingssted for å møte andre ryttere og møteplassen for alle som skal delta på Burton Girls halfpipe day.

 

For de yngste

Burton Mountain Festival inkluderer også barnespesifikke produktdemoer. Burton stiller selvsagt med instruktører under demonstrasjon for de yngste. Det vil også være mulighet for å delta på snowboardskole med store internasjonale utøvere som instruktører. Skateparken er åpen for alle barn i alderen tre til syv år.

 

Burton Junior

Burton Junior gir alle unge snowboardere en unik mulighet til en skikkelig kul jam session. Opplegget er skreddersydd for alle nivåer og ferdigheter. Selv om du har blitt 10 år og fortsatt ikke har kommet i gang, er det bare å møte opp. Du vil få god hjelp til å ta din første sving og hopp. Hjelp og informasjon om riktig utstyr får du med på kjøpet. Burton Junior er åpen for alle barn fra åtte til 14 år.

 

Burton Park Jam for senior

Opplegget for seniorer gjennomføres i et ganske fritt format og tilpasser seg gruppa som er med. Som alltid gjennomføres opplegget med høy kvalitet og fokus på moro og utvikling av ferdigheter.

 

Gi ungene et snowboard før nettet tar dem

Mange foreldre klager over at barn og ungdom bruker for mye tid på nett og med spill, men det er ikke tilfellet for norske snowboardere og andre freeskiers. Denne gruppen med barn og unge bruker masse tid ute sammen med venner. Hvis du har lyst til å bli bedre kjent med et positivt miljø, hvor vennskap og lek står høyt i kurs, er Burton Mountain Festival et godt sted å starte.

 

Burton lagkonkurranse

Selvfølgelig inkluderer Burton Mountain Festival et rått show med flere av de beste Burton-rytterne. Her blir det mulighet til å se stjerner som Danny Davis, Ben Ferguson, Kimmy Fasani, Ethan Deiss og Zak Hale.

 

Økologisk matservering for alle

Når Burton Mountain Festival kommer til byen er det med fokus på snø, brett og moro, men like viktig som brett og fest, er at alle besøkende får en innføring i hvor viktig kosthold er for Burton teamet og alle ryttere som ønsker å lykkes i en meget tøff sport. Under festivalen i Oslo blir det derfor, som på alle Burton Mountain Festival ellers i verden, utelukkende servert økologisk mat. Alle som ønsker å lære mer om økologisk mat og økologiske jordbruk, kan ta turen innom et av de mange serveringsstedene, hvor de ansatte mer enn gjerne svarer på alle spørsmål. Det blir også gode muligheter til å få med seg gratis hefter med flotte oppskrifter på en lang rekke økologiske retter, både til frokost, lunsj og middag. Er du opptatt av å være god i halfpipen er riktig kosthold like viktig som timer med trening.